صفحه اصلی   |   پیوند ها   |   تماس با ما   |   آرشیو
 
تبلیغات


 
آخرین اخبار
خروجی سایت
 
صفحه اصلی arrow تازه ترین اخبار arrow رهبر انقلاب اسلامي در اجتماع عزاداران خميني(ره): بهترين شاخص انقلاب، امام خميني (ره) و خط اوست
رهبر انقلاب اسلامي در اجتماع عزاداران خميني(ره): بهترين شاخص انقلاب، امام خميني (ره) و خط اوست
جام جم آنلاين:حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي بهترين شاخص انقلاب را امام خميني (ره) و خط ايشان دانستند و تاکيد کردند: نبايد براي خوشامد اين و آن برخي مواضع حقيقي امام را انکار کرد و مخفي نگه داشت، اين فکر غلطي است که برخي تصور کنند با پنهان کردن مواضع صريح امام، پيروان و علاقمندان ايشان بيشتر مي‌شود.

 حضرت آيت الله خامنه‌اي که در خطبه نخست نماز جمعه و در اجتماع باشکوه عزاداران امام خميني (ره) در حرم مطهر ايشان سخن مي گفتند، به تبيين خط اصيل امام پرداختند و بر ضرورت تعيين شاخص براي مقابله با انحراف انقلاب تاکيد کردند و در اين رابطه امام را بهترين شاخص و معيار برشمردند.


کد خبر : 00712 تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۳۸۹

ايشان با تاکيد بر اينکه کساني که در پي تغيير هويت انقلاب بر مي‌آيند معمولا با پرچم رسمي و تابلو به صحنه نمي آيند، تاکيد کردند: حتي گاهي با طرفداري از حرکت انقلاب اقدام و اظهار مي کنند تا انقلاب از جهت گيري خود دور شود.

رهبر معظم انقلاب اسلامي با تاکيد براينکه دشمنان امام و انقلاب سعي مي‌کنند با منحرف کردن انقلاب آن را از پاي درآوردند اظهار داشتند: اگر شاخص‌ها روشن باشد مي توان انحراف را شناسايي کرد و اگر کسي در جهت انحراف کار کند، در توده مردم شناخته مي شود و درصورت نبود شاخص، خطر انحراف جدي خواهد شد.

رهبر معظم انقلاب اسلامي با تاکيد بر اينکه هويت و مباني فکري امام در سخنراني‌ها، نامه ها و وصيت نامه ايشان مشخص است، اظهار داشند: همين ها دنيا را تکان داد و توده هاي عظيم را مشتاق ملت ايران و بسياري را پيرو ملت ايران کرد.

ايشان با تاکيد بر اينکه سلب هويت از امام خدمت به امام نيست، تصريح کردند: اين مباني فکري موج سهمگيني را عليه غارتگري غرب و يکه‌تازي آمريکا بوجود آورد؛ اين کج انديشي است مواضع امام را انکار کنيم.

رهبر معظم انقلاب اسلامي خاطر نشان کردند: بعضا کساني اين کار را انجام مي دهند که روزگاري جزو مروجان افکار امام بودند.


یادداشت های بازدید کنند گان

نویسنده:          
پست الکترونیکی:
متن:


<قبل   بعد>

 

همت مضاعف و کار مضاعف
مصاحبه
گفتگوی اختصاصی با دبیرکل جبهه اصول‌گرایان اصلاح‌طلب؛  
 
گفت‌و‌گو با دکتر قاليباف: مردم صاحبان اصلي اين کشورند  
 
عنايت‌الله تورنگ :مازندران دلپذيري ميوه‌هاي رنگارنگ  
 
معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد:رابطه مردم و رسانه ها در كشور ما وارونه است   
مقاله
مازندران کتابخانه استاندارد ندارد!رحمان امامي  
 
رمضان ، سیاست و زندگی محسن رضایی   
 
چه كسي دوست دارد خبرنگار شود؟!   
 
گذر از شلوغ بازار مدیریت در مازندران! صادقعلی رنجبر-عضو هیئت علمی دانشگاه   
 
حرفه خبرنگاری بایدها و نبایدها داود لطیفی  
 
چه کسی می ماند، چه کسی می رود و چه کسی می آید؟! صادقعلی رنجبرعضو هیئت علمی دانشگاه  
 
آقای استاندار، دل خوش دار که مازندرانی ها نجیب اند و خویشتن دار !   
 
همت چاره ساز است … مرتضي طلايي  
 
کمر همت ببندیم و کمتر حرف بزنیم و بیشتر کار کنیم!  
 
محيط‌ زيست مقدم است يا صنعت؟ عادل جها‌ن‌آراي   
گزارش
دکتر قالیباف :مهمترین رسالت خبرنگار پاسخگو کردن مسوولان است  
 
مازندران و استعدادهای بارور نشده!  
 
برداشت شالی در اراضی استان مازندران   
 
گزارش تصویری بازدید برنج کاران و اعضاء گروه FFS از طرح کشت توام برنج و اردک- شهرستان جویبار   
 
... و اما شهید محمدباقر قالیباف!   
 
مشروح دیدارهای شهردار تهران با مراجع عظام تقلید در قم  
 
چمران: شهرداری در سال 88، عملکرد قابل قبولی داشت  
 
يادمان شهيد کشوري به بهره برداري رسيد  
 
دكتر قاليباف تاكيد كرد: حفظ عزت و استقلال و تحقق رشد و توسعه كشور با پيروي از فرهنگ امام راحل(ره)   
 
سردار کاکویی: نقل قصه جنگ برای پایداری آن کافی نیست   
سرگرمی
طنز

 

 
   
MamboLearn.com