صفحه اصلی   |   پیوند ها   |   تماس با ما   |   آرشیو
 
تبلیغات


 
آخرین اخبار
خروجی سایت
 
صفحه اصلی arrow تازه ترین اخبار arrow ناز قدم‌هايت
ناز قدم‌هايت
 به عشق تو همه جاده‌ها را مي‌روم. همه كوه‌ها را سرك مي‌كشم. به عشق تو به بيابان‌هاي تشنه سر مي‌زنم. شب‌ها به ستاره‌هاي آسمان نگاه مي‌كنم و هنگامي كه چشمانم به آنها مي‌افتد، بوسه مي‌زنم.

در افق دور، در آنجا كه هنگام سحر، خورشيد برمي‌آيد، مي‌نگرم. آن دورترها، آنجا كه زمين و آسمان در هم مي‌آميزند، آنجا كه آسمان به دريا مي‌چسبد، خيره مي‌شوم در جستجوي تو، تا شايد بيايي و من اولين نفري باشم كه تو را مي‌بيند.

آنگاه ببين كه به عشق تو چه‌ها كه نمي‌كنم. چراغاني مي‌كنم كوچه پس‌كوچه‌هاي قلبم را، آب و جارو مي‌كنم روحم را. آنگاه سر در گريبان تنهايي خود فرو مي‌برم تا در دلتنگي‌هاي خود، از تو ياد كنم. از عشقي دور و دراز كه سال‌هاست از كودكي مونس و همدم من است.


کد خبر : 00756 تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۸۹
قصه اين دلتنگي‌ها، قرن‌هاست جان و دل همه را در وجود تو اي بزرگ ماندني، هوايي كرده است.

تصويري از تو ندارم. مي‌دانم زيبايي. آنقدر زيبا كه «يوسف» تو را ببيند، دستانش را خواهد بريد! حسي دارم كه مي‌دانم تو را دارم. باور دارم، يقين دارم كه هستي.

اين جاده بي‌انتهاي پايان‌ناپذير، پايانش دست توست. پايانش بده؛ پاياني خوش و دلپذير، شيرين و گوارا.

ردپاي تو را مي‌بينم. همه جا، در شب‌هاي دلتنگي، در زلال اشك‌هايي كه غروب جمعه‌ها، ناگهان سرازير مي‌شود بي‌اختيار، چشمهايم به ياد تو مي‌افتند. اگر اين چشم‌ها را نداشتم كه اشك بريزد، چه مي‌كردم؟ چگونه سرگشتگي و حيراني خود را نشانت مي‌دادم.

چگونه خود را خالي مي‌كردم از دوري تو؟ اسير عشق توام. زخم عشق تو در جان من است و اين زخم را از جان شيرين‌تر دارم. مبتلاي توام. مبتلاي عشق تو. عشقي كه هيچ هماوردي ندارد. اين عشق را از من مگير. اين عشق را با ظهورت و در انتظار آمدنت حلاوتي بيفزا. در اين دنيا كه خود مي‌بيني چگونه است، تنها انتظار تو آرام جان است.

هر شب در روياي خود، شمعي به عشق تو روشن مي‌كنم، به آرزوي روزي كه خورشيد وجودت، وجود همه را روشن كند و گرما بخشد. خورشيد، داغدار سردي آدم‌هاست. خورشيد تنها نيست. ما تنهاييم. به سراغش برويم. پيدايش كنيم. در جستجوي او به همه جا سر بزنيم. دوري او نزديك‌ترين چيز به ماست.

پيدايش كنيم تا رها شويم. اين گمگشتگي آغازي است براي يافتن عشق او و آن گاه كه يافتيمش، طوافش كنيم همچون زمين به دور خورشيد. لطيف عالم، اين حال و احوال را از ما مگير.

شب ليله ‌الرغائب ، شب آرزوهاي قشنگ، آرزويم ظهور جلوه آقا بود. از آن شب قشنگ، تا روز زيباي ميلادت صبر كردم و در اين روز از تو مي‌خواهم اين سرگشتگي، پريشاني، حيراني و دلباختگي را از ما بپذيري.

تولدت مبارك مولا جان. ناز قدم‌هايت.

محمد صفري 
جام‌جم


یادداشت های بازدید کنند گان

نویسنده:          
پست الکترونیکی:
متن:


<قبل   بعد>

 

همت مضاعف و کار مضاعف
مصاحبه
گفتگوی اختصاصی با دبیرکل جبهه اصول‌گرایان اصلاح‌طلب؛  
 
گفت‌و‌گو با دکتر قاليباف: مردم صاحبان اصلي اين کشورند  
 
عنايت‌الله تورنگ :مازندران دلپذيري ميوه‌هاي رنگارنگ  
 
معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد:رابطه مردم و رسانه ها در كشور ما وارونه است   
مقاله
مازندران کتابخانه استاندارد ندارد!رحمان امامي  
 
رمضان ، سیاست و زندگی محسن رضایی   
 
چه كسي دوست دارد خبرنگار شود؟!   
 
گذر از شلوغ بازار مدیریت در مازندران! صادقعلی رنجبر-عضو هیئت علمی دانشگاه   
 
حرفه خبرنگاری بایدها و نبایدها داود لطیفی  
 
چه کسی می ماند، چه کسی می رود و چه کسی می آید؟! صادقعلی رنجبرعضو هیئت علمی دانشگاه  
 
آقای استاندار، دل خوش دار که مازندرانی ها نجیب اند و خویشتن دار !   
 
همت چاره ساز است … مرتضي طلايي  
 
کمر همت ببندیم و کمتر حرف بزنیم و بیشتر کار کنیم!  
 
محيط‌ زيست مقدم است يا صنعت؟ عادل جها‌ن‌آراي   
گزارش
دکتر قالیباف :مهمترین رسالت خبرنگار پاسخگو کردن مسوولان است  
 
مازندران و استعدادهای بارور نشده!  
 
برداشت شالی در اراضی استان مازندران   
 
گزارش تصویری بازدید برنج کاران و اعضاء گروه FFS از طرح کشت توام برنج و اردک- شهرستان جویبار   
 
... و اما شهید محمدباقر قالیباف!   
 
مشروح دیدارهای شهردار تهران با مراجع عظام تقلید در قم  
 
چمران: شهرداری در سال 88، عملکرد قابل قبولی داشت  
 
يادمان شهيد کشوري به بهره برداري رسيد  
 
دكتر قاليباف تاكيد كرد: حفظ عزت و استقلال و تحقق رشد و توسعه كشور با پيروي از فرهنگ امام راحل(ره)   
 
سردار کاکویی: نقل قصه جنگ برای پایداری آن کافی نیست   
سرگرمی
طنز

 

 
   
MamboLearn.com